NPO
NTR
11 augustus 2014

Regie: Tamar van den Dop

Synopsis:
Wat doe je als je de werkelijkheid op afstand wilt houden? Je zet er een camera tussen, net als het jongetje dat op de dag van de begrafenis van zijn vader stug zijn camera laat draaien. Zijn moeder kan hem nóg zo gebieden het ding weg te leggen, de zoon blijft vastleggen wat zijn ogen eigenlijk niet willen zien en zijn hart niet wil voelen. Zo verbeeldt het handheld perspectief ook de rouw van een kind, dat natuurlijk liever speelt dan weent.

Scenario: Esther Duysker
Camera: Gregor Meerman
Production Design: Minka Mooren
Editor: Katarina Türler
Productiebedrijf: IJswater Films

Cast:
Jona Jungerman, Tamar van den Dop, Maud Loth, Ben de Jong, Maureen Tauwnaar, Suzan Boogaerdt, Lieneke le Roux, Alida Dors, Arthur Boni, Sieger Sloot, Jetty Mathurin, Ylva van Putten, Patrick Mathurin