NPO
NTR

p-poster
De KORT! film P van Aaron Rookus is opgenomen in de competitie om een Gouden Kalf.

De film gaat op het Nederlands Film Festival in Utrecht op 29 september in première, met hoofdrollen voor Koen de Graeve en Rifka Lodeizen. P is de derde film van regisseur Aaron Rookus en bevat geen dialogen. De film gaat over een familie in een snikhete camper op de terugweg van hun ogenschijnlijk laatste vakantie. Op een Duitse parkeerplaats komt het tot een uitbarsting. Regisseur Rookus maakte eerder twee korte films, waaronder het prijswinnende Woensdagen. De poster van P is gemaakt door Clemens den Exter. De illustrator kwam eerder dit jaar in het nieuws toen Leonardo DiCaprio een aantal exemplaren van zijn alternatieve poster van The Wolf of Wall Street bestelde. Rifka Lodeizen (Overspel) en Koen de Graeve (De helaasheid der dingen) zijn ook samen te zien in de film Het Leven volgens Nino, de openingsfilm van de komende editie van Cinekid