NPO
NTR
23 maart 2015

goshort

 

De NTR is ook dit jaar weer mediapartner van het korte filmfestival Go Short in Nijmegen. Tijdens dit festival, dat plaatsvindt van 8 t/m 12 april, worden voor de zevende keer de NTR/Go Short Awards uitgereikt in de categorieën Fictie, Documentaire, Animatie en Art Film. Aan deze awards is een prijs van € 1250,- verbonden.

 

Met het mediapartnership onderstreept de NTR haar belangrijke rol als stimulator van de korte film in Nederland. Op televisie besteedt de NTR aandacht aan dit genre met o.a. KORT! en One Night Stand.

 

NPO Cultura laat gelijk aan Go Short een uitgelezen selectie shorts zien, samengesteld in samenwerking met het festival. Kijk voor meer informatie op www.npocultura.nl/goshort

 

Go Short is hét filmfestival voor de korte film in Nederland, dat ieder jaar plaatsvindt in Nijmegen. In vijf festivaldagen worden de beste recente korte films van Europa vertoond. Naast het competitieprogramma biedt Go Short diverse focusprogramma's, workshops, lezingen en party's.

Kijk voor meer informatie op de website van Go Short